* הבריכה בוילה בית הלוגים היא בריכה מחוממת !!
וילת בית הלוגים ממוקמת במושבה מגדל הצופה אל הכנרת הכחולה.
וילת אירוח מדהימה, מרווחת ומפנקת במיוחד עבורכם זוגות, משפחות, קבוצות ולכל מי שחולם על חופשה מושלמת בניחוח של פעם.
היחידות המרווחות והמעוצבות מעוטרות באבן בזלת המעניקה למקום מראה עתיק ומיוחד.
במתחם ריהוט גן, מדשאה ענקית, ג'קוזי ספא חיצוני, פינת מנגל, פינות זולה וכל אשר חלמם עליו.
המתחם מתאים לימי הולדת ואירועים פרטיים או לחופשות עם המשפחה המורחבת.
בקרבת המתחם שלל אטרקציות שטח מהנות לכל גיל.
|
|
אזור הוילה: שוכנת ב: |
|
|
זוגות, משפחות, קבוצות, מסיבות רווקים ורווקות. |
|
|
וילת נופש. |
|
|
עד 18 אנשים ללינה עד 18 אנשים לאירוע |
|
|
בריכת שחייה גדולה פונה לנוף. |
|
|
ג`קוזי ספא עגול פונה לנוף בוילה. |
|
|
מפרט הוילה הפנימי:
במטבח שלנו: פינה להכנת קפה, מכונה לאספרסו, כיריים להכנת מזון, קומקום להרתחה, מקרר לדברי מזון ושתיה, מיקרוגל לחימום אוכל, סירים-לבישול, במטבח יש סכו"ם, מחבתות בגדלים שונים. |
|
|
תאורה ללילה, ריהוט גן יפה, פינת ישיבה בגינה, מנגל, ערסלים מהנים, מדשאה מוריקה, עצים, פרחי נוי, ג`קוזי ספא מפנק, |
|
|
הטבע והכנרת. |
|
|
הוילה מרושתת ב Wi-Fi. |
|
|
בתיאום מראש ועלות נפרדת:
הערות נוספות: ניתן לקבל מהמארחים ייעוץ למסלולי הליכה או אטרקציות באזור. מבחר עיסויים מפנקים בהזמנה מראש |
ספר אורחים : וילה בית הלוגים | 12 חוות דעת הוספת חוות דעת +
03/11/2018
דודו
מדהים מדהים מדהים פשוט להינות כל מילה מיותרת
31/07/2018
חנה אריאל
חגגנו את יום הולדתי בוילה. נהנינו מכל רגע. הוילה מרווחת. היינו 15 איש כולל ילדים .לכל אחד היה מספיק שטח גם להתבודד אם רצה. כמשפחה דתית קיבלנו את כל העזרה וציוד חשוב. נהנינו מהבריכה הדשא והנוף המהמם שנשקף. ארז עזר בכל מה שביקשנו. בקיצור מקום מאד מומלץ
02/06/2017
עומרי רובינשטיין
בית הלוגים היא וילה מקסימה, מרווחת ונעימה במגדל. התאחרנו בה משפחה שלמה, 8 מבוגרים ושתי ילדות קטנות, בנוחות ובכיף! המקום מאובזר שני מטבחים מאובזרים, מקלחות בכל חדר ומטופח מאוד, על גג הוילה ישנה בריכה וחצר נעימה עם נוף מהמם לכינרת. אורית מקסימה ואירחה אותנו בנעימים והייתה לעזרתנו בכל בבקשה. מומלץ בחום למשפחות שרוצות סוף שבוע אינטימי יחד.
20/04/2017
עדנה
מקום מקסים וברמה גבוהה מאוד! העיצוב מושקע. מרווח מאוד. היינו 13 מבוגרים ילדים ולא הרגשנו כל צפיפות. אפשרות של כולנו ביחד וכל אחד לחוד. סוויטות וחדרים גדולים. ג'קוזי ב-3 מתוך 5 החדרים. גינה ובריכה יפהפיות עם נוף לכינרת. אירוח לבבי. נבוא שוב.
07/07/2016
אורית וגיא
בסופש האחרון התארחנו בבית הלוגים במגדל, זו הפעם השנייה בוילה. המקום מקסים ומרווח, המרפסת גדולה עם נוף רחב ומלא לכנרת, הבריכה כיפית , המקום מעוצב מאוד יפה. בקיצור ממליצה בחום !! מחכה לפעם הבאה לבוא לבקר.
19/06/2016
אביבה אינהורן
מעז יצא מתוק וילת בית הלוגים בשמי ובשם כל אחד משבטי,אני רוצה לשבח את המקום,על הוילה החלומית ששהינו לילה ויום.הטלפון הראשון הגיע מבתי יפעת שהגיעה מכרם שלום ראשונה.אמא! זה מדהים,מקסים, בואו מהר.וכאשר כל משפחה נכנסה התגובה היתה וואו! וואו!נכנסנו לאוירה כפרית-אלגנטית ל 100 שנים אחורה,הרהיטים מגזע עץ האקליפטוס, המעקים מלוגים של עצי אורן ???המנורות מגלגלי עגלות עתיקות,כל התמונות של המתיישבים הראשונים במושבה מגדל.כל פינה נעשתה במחשבה תחילה המגבות שחיכו לנו ליד הבריכהת מקום נפלא למנגל.הג'קוזי בחדרים הזכיר לנו את ברצלונה.והכי חשוב בעל הוילה ארז אתה בחור כארז! נעים הליכות ,בעל סבר פנים מאירות.זו הדעה של כל בני שבטי.ו בשל כל זה אנו נעשה לכם פרסום חם והכי טוב כי מגיע לכם ותודה לבורא עולם שזימן לנו אתכם.
30/05/2016
רותי רגב
התארחתי בבית הלוגים עם כל המשפחה,ילדים נכדים,היה נפלא וקיבלנו שירות מפנק. ממליצה מאוד בחום להתארח בבית הלוגים.
19/09/2014
יעל דן
וילה מדהימה!! הנוף קסום! חוויה נפלאה גם בזכות המארחים!! הכי מומלץ!! יעל דן גלצ 5 כוכבים
19/04/2014
תמי
המתחם מטופח ויפה מאוד. מעל הכל בלט היחס המדהים של בעלי הצימר שמצד אחד נענו במהירות לכל בקשה ומצד שני נתנו לנו הרגשת פרטיות. נשמח לחזור ולהתארח במקום.
22/11/2013
איילה
וילה מדהימה. יפיפיה. היינו כ- 15 אנשים - התחושה היא ביחד אך לכל אחד יש גם את הפרטיות שלו. עיצוב מדהים. הרבה יותר מבתמונות....ארז ואורית חשבו על הכל כולל על הפרטים הקטנים. הציוד בוילה מפנק. מומלץ בחום. חופשה שלא נשכח! בהחלט נחזור.
30/08/2013
טל
התארחנו לסופ"ש בבית הלוגים. המקום מקסים. הוילה ברמה גבוהה ומתאימה לשלוש משפחות.הוילה מעוצבת מדהים בסגנון עתיק. ארז ואשתו מקסימים קיבלו אותנו בברכה, עם סלסלת פירות טריה, שוקולדים על המיטה ובעיקר המון רצון טוב שנהנה. הם שמחו לעזור לנו בכל בקשותנו (מיטה נוספת, מצעים וכיוב'). נשמח להתארח גם בעתיד בוילה.
10/02/2013
יאיר טנדלר
היה מצויין